lenen kost geld
KleinGeldLenen.nl

Klein Geld Lenen

Geld lenen via internet. Een klein geldbedrag lenen

Minilening

Tijdens een crisis staan de banken niet te springen om iemand een geld lening te verstrekken. Vroeger stond de tv gids en de krant vol met reclames over geld lenen, maar die tijden zijn voorbij.
De kredietverstrekkers hebben zelf minder geld ter beschikking of kunnen maar moeilijk geld lenen bij de banken. Toch kun je op dit moment in Nederland gemakkelijk een klein geldbedrag lenen van bijvoorbeeld 500 euro.

Gemakkelijk lenen

Een kleine lening of spoed lening kun je zelfs al vanaf 100 euro krijgen! Je hebt wel minimaal een vaste baan en bent 21 jaar of ouder. In dat geval kun je direct vrij gemakkelijk geld lenen bij Saldodipje of Ferratum. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in minileningen zonder bkr toetsing. Er kleven wel wat “nadelen” aan een minilening.

Eisen

Ten eerste moet je de lening, afhankelijk van het geleende bedrag, minimaal in 15 dagen al weer in zijn geheel inclusief rente hebben afgelost en ten tweede kunnen de kosten van de lening oplopen als je gebruik maakt van extra services. De verstrekkers van minileningen nemen enorme risico´s door geen bkr toetsing te verichten en de spoed overboekingen te betalen.

Einde van de maand

Als je aan het einde van je geld een stuk maand over houd is een minilening een uitkomst maar maak er geen gewoonte van ! Natuurlijk willen de verstrekkers van minileningen dat je iedere maand opnieuw leent maar doe daar voorzichtig mee. Geld lenen kost geld ! Dat geldt zeker voor de minilening.

Lenen via Cashbob
© - KleinGeldLenen.nl

-->
Klein Geld Lenen