lenen kost geld
KleinGeldLenen.nl

Klein Geld Lenen

Geld lenen via internet. Een klein geldbedrag lenen

100 Euro lenen

Om 100 euro te lenen hoef je tegenwoordig niet veel papieren meer te overleggen. Voorheen was het het zo dat je nergens kwam met alleen een jaaropgaaf of loonstrook en een identiteitskaart.
Nu is het genoeg om een minikrediet vanaf 100 euro af te sluiten waarbij je binnen 24 uur het geld op je rekening kunt hebben staan.

Niet goedkoop

Natuurlijk is 100 euro lenen zoals we hierboven beschrijven niet goedkoop. Het kostte geld om snel geld op je rekening te krijgen en daar protesteerden nogal wat mensen tegen.
Vooral in de politiek hoor je enkele jaren geleden morrende geluiden over de minikrediet als kredietvorm. Men vond het veelal een vorm van uitbuiterij.

Rente en JKP

Tegenwoordig zijn wettelijk de regels aangepast voor het afsluiten van minikredieten en betaald men geen woekerbedragen meer om snel en gemakkelijk een lening van 100 euro af te sluiten. Maar geld lenen kost geld en dat blijft zo. Momenteel betaal je de wettelijke rente welke je bij iedere rente verschuldigd bent. Deze gegevens kun je ook altijd terug vinden op de website van de kredietverstrekker.

Kosten

Doordat je een klein bedrag leent tegen een korte looptijd is dit bedrag aan rente bijna te verwaarlozen als je kijkt welke ellende je bespaart blijft als je bijvoorbeeld een nood reparatie niet kan betalen omdat je 100 euro te weinig hebt.
Als je op de website van de verstrekker kijkt zie je dat de rentekosten maar enkele euro’s bedragen, maar wil je extra gemak en geboden services moet je rekening houden met hogere kosten.

Vraag en aanbod

In werkelijkheid was het (en is het nog steeds) natuurlijk puur vraag en aanbod. Indien er geen vraag zou zijn naar dit soort leningen zou niemand een minikrediet nemen. Dan zou jaren geleden de hele discussie ook snel genoeg voorbij zijn geweest.
Maar schijnbaar vonden mensen het niet erg om veel te betalen als ze maar snel geld op hun rekening hadden. Ze houden er rekening mee en waarderen het als alternatief voor als er eens een saldodipje is.

BKR

Bovendien kun je met dit soort kleine leningen van 100 euro de BKR toetsing ontlopen. Als je in het verleden al eens een BKR registratie hebt opgelopen is dit natuurlijk fijn.
Waar je voorheen overal werd afgewezen kun je nu tenminste ergens terecht voor een lening.
Het is dan wel een kleine lening, maar als je 100 euro nodig hebt heb je het gewoon nodig. En elke euro is dan meegenomen.

Lenen via Cashbob
© - KleinGeldLenen.nl

-->
Klein Geld Lenen